Monday, December 03, 2007

50 cent v Roll baru





Včeraj sem bil na "koncertu" svetovno znane reperske zvezde 50 cent, ki se nas je usmilil in je prišel tudi v Slovenijo.

Pred Roll barom smo čakali od 22h pa tam nekje do 00.30, ko se je končno pripeljal 50 cent s svojim spremstvom. V koloni avtomobilov so bile 3 limuzine, Audi A8, Audi Q7 in sivi kombi v katerem se je iz Hotela Kongo v Grosupljem pripeljal 50 cent. Avtomobile so parkirali pred Roll barom in trajalo je dobrih 10 minut, da so G-unit in na koncu tudi 50 cent začeli prihajati ven. 50 je takoj po izhodu iz kombija odsel noter, tako da smo zaman čakali na dobro sliko. Organizator je novinarje postavil tako, da smo 50 centa videli samo v hrbet pa se to slabo, ker je med nami in njim stal kombi.

Torej začetek je bil slab, a so se G-unit in 50 kasneje malce odkupili. Čeprav je 50 zapel oz. odrepal samo eno pesem, je bilo zadovoljivo, saj od taksne zvezde nismo pričakovali niti tega. Takoj po prihodu so se ekipa in 50 odpravili na oder, kjer so z ostalimi nasimi Vipovci zaceli pleasti na beate 50 centovega DJ-ja. Med bolj poznanimi Vipovci smo na odru lahko videli Iris Mulej, ki se je takoj vklopila v družbo in velik del noči preplesala z enim izmed G-unitovcev. Iris je izgledala odlično, edino kar ni bilo ravno najboljse, je njen ples. Namesto da bi to skrila se je postavila v prvo vrsto na odru, tako da smo vsi lahko občudovali njen hvale vreden trud, ki pa zal ni obrodil sadov. Vsi tisti, ki ne verjamete, bom v kratekem uploadal filmčke in boste lahko presodili sami.

Na odru je bila postavljena velika "king size" postelja, ki je ameriškim gostom in Vipovcem služila kot vip lounge. Zabava je bila dobra, edino bi rekel nekaj čez organizatorja, ker je bila dvorana dokaj prazna in bi "komot" noter spravili se enkrat toliko ljudi kot jih je blo, s tem da še ne bi bilo gužve. Ne morem si mislit, kaj so gostje pomislili, ko so videli na pol prazno dvorano oz. kart progo!?

Torej 50 je prisel, videl, zmagal, odrepal eno pesem in se malce pokazal. Za to svoje delo je dobil postenih 700.000€ kar je dokaj dobro plačilo, glede na ves trud, ki ga je moral vlozitiv to.

V kratkem sledijo slike in filmci iz "koncerta".

LP, M

No comments: